Leaderboard

  • Speel op elk gewenst moment
  • Overal te spelen
  • Geschikt voor alle soorten groepen
  • Meer dan 10.000 keer gespeeld

De stad is in rep en roer als de politie het levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen… Jou dus!

Als een ware Sherlock combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van getuigen, want die hebben vaak waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader. En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat – of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Weet je ook hoe? Foto!

Vergeet misdaadromans, CSI en Cluedo. In deze meeslepende Sherlock-citygame steek je de handen uit de mouwen. Een eersteklas breinbreker die van elk bedrijfsuitje, jubileum en vrijgezellenfeest een avontuur maakt!

Jij en je teamleden gebruiken een smartphone om het spel te spelen. Zo vind je makkelijk de aanwijzingen en getuigen die verspreid zijn over de stad. Via hetzelfde toestel kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Zijn ze in de buurt, dan kun je via de telefoon ze proberen af te luisteren om zo een aanwijzing van ze te ontfutselen. Zo strijd je om degene te zijn die als eerste alle verdenkingen juist heeft. Weet je de voornaam of achternaam van de moordenaar, of weet je welk wapen hij heeft gebruikt? Ren dan zo snel mogelijk naar een van de virtuele politiebureaus op de kaart. Degene die als eerste één van de eigenschappen van de moordenaar juist heeft, krijgt extra bonuspunten!

Erg leuk om er stapje voor stapje achter te komen wie de moordenaar is. Ook de foto opdrachten voegen echt iets toe waardoor onze hele groep nog meer in het spel opging.

Terry

Frequently asked questions

  • Wat voor telefoon heb ik nodig?
  • Onze games kunnen op alle moderne Android of Apple smartphones worden gespeeld. Wel heb je een werkende 4G verbinding nodig.
  • Hoeveel data wordt er tijdens een spel gebruikt?
  • Er wordt ongeveer 50 MB aan data gebruikt.
  • Hoe lang duurt het spel?
  • De speelduur is 1 uur en 40 minuten.